Suomi-Seuran sauna ja ruisleipä saavat huomiota /FSM sauna and rye bread get attention

Suomi-Seura on saanut äskettäin huomiota sekä paikallisessa mediassa että suomalaisessa blogissa. Annakaisa Anttila on Ruisrockin tuottaja, joka on ottanut vuoden virkavapaata matkustamiseen ja piipahti Suomi-talolla Melbournessa käydessään. Hän kirjoittaa kauniisti ruisleipätalkoistamme, voit nähdä jutun tästä. Sen lisäksi saunakomiteasta kirjoitettiin juttu Star Weekly-lehdessä viime viikolla, kun paikallinen toimittaja sai vihiä kampanjastamme rakentaa sauna Suomi-talolle. Saunakomitea on viime syyskuusta lähtien ideoinut ja suunnitellut kauan haikailtua saunaa Altonaan ja hakee parhaillaan kansanedustaja Tim Watts:in Gellibrand Stronger Communities Grant- apurahaa. Jos haluat löylytellä tulevaisuudessa Altonassa, tule tukemaan saunaprojektiamme vappuna. Lue lisää viimeisimmästä uutiskirjeestä!

* * *
Finnish Society has recently received attention both in the local media and in a Finnish blog. Annakaisa Anttila wrote nicely about the baking of rye bread at the Finnish Hall on her blog. She has taken a year off from her work as a producer and stopped by at the Finnish Hall on her travel in Australia. You can see her story in Finnish here. In addition, sauna committee was featured in Star Weekly when the local journalist got to know about our application for the Federal MP Tim Watts’ Gellibrand Stronger Communities Grant. If you want to enjoy the soothing sauna in Altona in the future, please come to support the campaign at our May Day event. Read more about the sauna project and our May Day event from our April newsletter!

Photo by: Annakaisa Anttila, http://www.lily.fi/blogit/tuottaja-anttila/ruisleipaa-australiassa

Kuva/photo by Annakaisa Anttila

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s