Seuraavat pääsiäiskisat, eli 51. Suomi-Päivät järjestetään Melbournessa 14-17.4.2017! Se tulee olemaan ensimmäinen iso tapahtuma Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuotena. Tarvitsemme paljon auttavia käsiä tekemään tapahtumasta onnistuneen ja kutsummekin kaikkia kisakomiteaan liittymisestä kiinnostuneita ottamaan komitean puheenjohtajaan Joriin yhteyttä (president@fsmelbourne.com.au).

The next Easter Games, i.e. the 51st Finnish Festival will be organised in Melbourne on 14-17 April 2017! It will be the first big event of the centenary year of Finland’s independence. We will need lots of helping hands to make this event a success and now invite everyone interested in joining the Easter Games planning committee to contact the committee president Jori (president@fsmelbourne.com.au).

Suomi-Paivat logo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s