Hae Suomi 100- komiteaan / Call for Suomi 100 committee members

NOTE: The deadline for expressions of interest has been extended until the end of the month (31st March), so there’s still time to get involved! Drop us a line or two about why you’d like to be involved; the more the merrier! The inaugural meeting of the committee has been postponed (probably until early May).

Innostutko Suomesta ja sen esittämisestä australialaiselle väestölle? Oletko kenties kokenut tapahtumien järjestäjä tai haluaisit kerätä kokemusta siitä? Ehkäpä olet tosi hyvä markkinoinnissa tai viestinnässä? Oletko muusikko tai esiintyjä? Kätevä käsistäsi tai sanavalmis?

Suomen itsenäistymisestä tulee kuluneeksi sata vuotta vuonna 2017. Melbournen Suomi-Seuralla on kunnianhimoinen visio juhlistaa tätä tapahtumien sarjalla vuoden aikana juhlien Suomea ja kaikkea siihen liittyvää vuodesta 1917 lähtien, huipentuen itsenäisyyspäivän juhlaan joulukuussa.

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus lähteä mukaan tähän jännittävään projektiin, tavata samanmielisiä ihmisiä ja jakaa sinivalkoista rakkautta sekä kehittää samalla uusia taitoja ja kartuttaa käytännön kokemusta! Liittyäksesi Suomi 100-komiteaan, lähetä hakemuksesi Riinalle 31.3. mennessä (vice_president@fsmelbourne.com.au), jossa kerrot:

  • miksi sinun pitäisi olla osa komiteaa ja oletko kiinnostunut jostain tietystä aiheesta (kuten musiikki, luonto, urheilu, ruoka,..)
  • aikaisempi kokemuksesi, joka on hyödyllinen tässä projektissa
  • miten tama kokemus hyödyttää sinua ja uraasi tulevaisuudessa

Odotamme innolla hakemustasi! Innostustasi saattaa lisätä virallisen Suomi-100-komitean nettisivut: http://suomifinland100.fi/

***

In English: Please read about the call for the Suomi 100 committee members from our February newsletter!

suomi-100-kollaasi-en_Prime Minister's Office Finland

 

Itsenäisyyden juhlavuoden pääteemaksi on valittu ‘Yhdessä’. (kuva: Valtioneuvoston kanslia)/ The main theme of the centenary of Finland’s independence is ‘Together’ (image: Prime Minister’s Office Finland).
Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s