Tulevana sunnuntaina tulee Suomi-talolle esiintymään kanttori Hannu Lehtikangas ja diplomiurkuri Anna-Maria Lehtoaho. He soittavat sekä perinteistä kirkkomusiikkia että kevyempiä sävelmiä. Konsertti alkaa klo 12 ja liput ovat $15. Kahvila myös avoinna. Konsertin järjestävät MSS ja Melbournen luterilainen seurakunta yhdessä. Tervetuloa!

***
This coming Sunday there will be a concert at the Finnish Hall of Finnish cantor Hannu Lehtikangas and organist Anna-Maria Lehtoaho who will play church music and lighter tunes. The concert starts at 12 pm, and the tickets are $15. Cafeteria is also open. This concert is organised by the FSM together with the Finnish Lutheran Church of Melbourne. Welcome!

 

 

 

 

 

Photos from hannulehtikangas.fi and Christian Tauchner/ Steyler Missionare.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s