Tervetuloa keskustelemaan Australian Suomalaisen Lepokotiyhdistyksen (AFRHA) Finncare-palvelun tulevaisuudesta la 23.1. klo 15 Suomi-talon kirjastoon Altonaan. Keskustelu sisältää dokumentin ‘Finncare ja sen tulevaisuus vuonna 2020 ja sen jälkeen’ läpikäynnin (dokumentin voit ladata tästä).  Pullakahvit tarjolla palaverin jälkeen.

* * *
Welcome to discuss on the future of the Australian Finnish Rest Home Association’s (AFRHA) Finncare service (Home and Community Care) on Saturday 23 January at 3pm at the Finnish Hall library. The meeting includes reading and commenting of the document ‘The future of Finncare 2020 and beyond’ (the document can be downloaded from here). Coffee and bun on offer after the meeting.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s